HTML

hit the road again

eme kicsi iromány mámoros kalandjaimat hivatott megörökíteni

Friss topikok

  • Blackmail: Te rohadt állat, te szar, te fos, te húgy, te... :D (2010.10.07. 19:08) szösszenet
  • AT-AT: a híred megelőzött... ez kész, ezek után engedd meg, hogy a továbbiakban mindenhol én konferáljala... (2010.09.17. 11:30) újhold
  • AT-AT: legközelebb odaadom a kamerát és jöhet a gyilokpornó!! (2010.09.17. 11:30) ATM part II.
  • AT-AT: ez gáz. a szopás hiánya nagyon gáz, öreg. legalább ráverted volna az arcába, vagy bele az orrába, ... (2010.09.17. 11:30) emlőorgia
  • bakmacs: @thegabcsi: teljesen megértem a reakciódat (2010.09.15. 11:55) prológus

Linkblog

2010.09.15. 10:23 bakmacs

újhold

tehát szinglin...lakás nélkül, havernál töltök pár hetet.pazar!

az egyik este találkoztam egy kedvesnek tűnő lyánnyal.ismertem már 3 éve, de soha nem beszéltem vele...addig.picsa részeg voltam, de lenyűgöztem...rámmászott, de sajnos el kellett utaznia gólyatáborba és csak egy hét múlva jött vissza.nabasszus.drága jó barátom a feri, közölte, hogy tuti rommá kúrják vagy hatan.te aztán tudod, hogyan kell lelket önteni az emberbe :)fosom le, gondoltam, majd lesz valahogy.

telt az idő, már 2 hét is lepergett mióta találkoztam vele.addig sem tétlenkedtünk.vedelést folytattunk egy éjszaka, odacsapódtunk pár picsához.3an voltam, kettő ebből nagy tepedt koca, mondjuk jófejek - így kinéző ne is legyen fasz - meg egy nagycsöcsű, de akkora orra volt mint egy balkezes kozákpisztoly.bánja geci, csillagom, lökd ide a számaod, majd felhívlak, dobunk egy hüsit valamikor.örömmel meg is tette.

ez a két teljesen különböző lány egy napon belül felkúrta az agyamat és kénytelen vagyok megemlíteni a kedves édesanyjuk foglalkozását is.

1.) "nemhivatalos" eljegyzési party hétfőn.tegnap előtt.mondom hívom a csajt - egyszer találkoztunk már addig - elviszem oda, tuti odáig lesz meg vissza mert részegen kurva aranyos, segghülye, kópé, imádnivaló és humoros vagyok.csak szerényen :) baszott felvenni a telót...írtam neki...baszott válaszolni.na menj a picsába, le is szarom, meg a többiek is mondták, hogy ez off.bánja geci, lesz másik.erre, valamikor a totális részegség és a negyedik konyhájából történő kiokádás között jött az sms, csajbuliban voltam, partyban talizunk.mondom pazar, szopni fog.úgy is néz ki, mint akinek lételeme a fasz!

lecsurogtunk a szórakozókapszulába - gőzöm nincs hogyan ,de azt tudom, hogy előtte vittem sajtburgert két komámnak, akik egy kocsmában voltak fellelhetők és azokkal mentem tovább.beértem, csaj egyből megtalál, kibaszott részeg de a szemében látom: ma este szétszopom a faszodat miután kiszopkodtad a picsámat.ojvééé!lekapott, rámmászott, zsír, sínen a luk...lemászott remekbeszabott dús ajkaimról és közölte picsásan: én most eltűnök.faja mondom, mehetsz a picsába, nem korlátozlak én semmiben, meg legalább tudok mégtöbbet vedelni anélkül, hogy oltsam bárki agyát is.

eltelt másfél óra, erre látom azt a ringyót hogy egy kis buzi száján lóg, ami durva, hogy azzal a kis köcsöggel egyszer ittam egy kocsmában, egy kibaszott  gólya ráadásul olyan feje van mint egy kurva  nagy másnapos fingfelhő.de felbaszott.kézenfogva sétálnak ki a kapszulából, vagyis a pina tántorog és mikor elmegy mellettem odalöki:nem nyomultál eléggé!bazd meg te a kurva anyádat :) de felbaszott...írtam is neki egy szép sms-t, aztán hagytam a picsába és vedeltem tovább.

2.)na a karvajorrú....hétfői buliból hazaértem reggel 7re, hogy mi a faszt csináltam addig, az homály,felkeltünk délbe és persze...GYÓGYSÖR :)

lecsorogtunk a komoly kihívásnak tűnö 100 méterre lévő kocsmuszba és uccuneki.megittam hirtelen 4-et vagy 5-öt, fasz se emlékszik rá és így azon voltam, ma baszni akarok, mert másnaposan 3 dolog állandó: zabálás, szarás és az álló fasz.de egész nap.naakkor, ezen felbuzdulva, sms a karvajorrúnak, a másik hajó elment.invitáltam hüsire, ill hogy emlékszik-e rám?(megjegyzem, a fenti ribanccal mikor találkoztam, beültünk egy italozóba és persze ez is ott volt, úgy vigyorgott rám, mint akit baszni visznek)jön a válasz, persze, emlékszem, nameg a híred megelőzött, ha kicsit hamarabb írsz, még meggondolom, de így esélytelen ( a hírem bazz, egyik ismerősét egyszer úgy megbasztam, hogy lila foltok lettek a nagy csöcsén ill véresre kúrtam a segglyukát) ilyen felvezetéssel, miért mondaná le, nemde?nameg, hogy nekem van barátnőm úgy tudja...remek.addig sikerült fényeznem magam, míg ráment a dologra, még nem történt meg, de magbaszom az anyja hátán azt is!

ezalatt esett meg az epilógban említett ribanc felszedése is sms-ben..........

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bakmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr452297594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spurs 42+42 2010.09.15. 15:16:44

az ilyeneket meg átalszom, áhh...Feri viszont nem fogalmazhatott így, ez nem vall rá
a másnapos fingfelhő elég képszerű

AT-AT 2010.09.17. 11:30:45

a híred megelőzött... ez kész, ezek után engedd meg, hogy a továbbiakban mindenhol én konferáljalak fel, például: hölgyeim és uraim, bemutatom "Úgyis Véresre Baszom A Segglyukad Te Retek Ribanc" Bakmacsot!
süti beállítások módosítása