HTML

hit the road again

eme kicsi iromány mámoros kalandjaimat hivatott megörökíteni

Friss topikok

  • Blackmail: Te rohadt állat, te szar, te fos, te húgy, te... :D (2010.10.07. 19:08) szösszenet
  • AT-AT: a híred megelőzött... ez kész, ezek után engedd meg, hogy a továbbiakban mindenhol én konferáljala... (2010.09.17. 11:30) újhold
  • AT-AT: legközelebb odaadom a kamerát és jöhet a gyilokpornó!! (2010.09.17. 11:30) ATM part II.
  • AT-AT: ez gáz. a szopás hiánya nagyon gáz, öreg. legalább ráverted volna az arcába, vagy bele az orrába, ... (2010.09.17. 11:30) emlőorgia
  • bakmacs: @thegabcsi: teljesen megértem a reakciódat (2010.09.15. 11:55) prológus

Linkblog

2010.09.17. 13:07 bakmacs

igazi Úr

volt egy csajom, még az elöző sulimban.kis kehes picsa volt, de úgy szívott mint egy nyolchengeres motor, imádtam szopatni.

szakítottam vele, de elég sűrűn átjártam hozzá dugni.mikor végzett a sulijával, elhagyta a várost, hazaköltözött.megesett, hogy írtam neki, jöjjön le, italozunk, majd átkeféljük az éjszakát.

le is jött egy téli reggelen, de összeült a volt csoporttársaival inni.kurvára ki voltam akadva, mert már nagyon kúrni akartam, küldözgettem neki a "halaggyá má bazmeg" sms-eket ill egyfolytában hívtam.

estére sikerült picsa részegen beesnie, befeküdt mellém az ágyba.na, akkor mehet a szopás, dugás.erre: hagyjál, nem akarom.mondom miva'?menj már a picsába, ezért jöttél!nyösztettem, másztam rá, csak nem akarta....

na, felkúrtam az agyam mint az állat, lerugdostam az ágyról és közöltem vele, hogy takarodjon innen a kurva anyjába, leszarom mit csinál!nem hitt nekem, maradni akart.megragadtam az utazóját és kikúrtam az ajtó elé, mondván nem viccelek, nem szopsz, nincs maradásod, húzzál el.

könnyekkel küszködve öltözött és rinyált, hogy most hova menjen, tél van, hideg, ráadásul késő este.fosom le bazdmeg, nem szopsz, faszba húzzál, meg is dögölhetsz a fagyban!

elment....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr732303003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása