HTML

hit the road again

eme kicsi iromány mámoros kalandjaimat hivatott megörökíteni

Friss topikok

  • Blackmail: Te rohadt állat, te szar, te fos, te húgy, te... :D (2010.10.07. 19:08) szösszenet
  • AT-AT: a híred megelőzött... ez kész, ezek után engedd meg, hogy a továbbiakban mindenhol én konferáljala... (2010.09.17. 11:30) újhold
  • AT-AT: legközelebb odaadom a kamerát és jöhet a gyilokpornó!! (2010.09.17. 11:30) ATM part II.
  • AT-AT: ez gáz. a szopás hiánya nagyon gáz, öreg. legalább ráverted volna az arcába, vagy bele az orrába, ... (2010.09.17. 11:30) emlőorgia
  • bakmacs: @thegabcsi: teljesen megértem a reakciódat (2010.09.15. 11:55) prológus

Linkblog

2010.09.16. 15:49 bakmacs

emlőorgia

pár napja találkoztam egy lánnyal.látásból ismertük már egymást, általában buliban találkoztunk, így történt a hétfői napon is....elég jó állapotban voltam ahhoz, hogy oltsam ill. elszedjem a számát.

másnap a gyógysör mellett írtam is neki.megbeszéltük, este talizunk.így is lett.kicsit késett, én addig elkezdtem lazán sörözni.

megjött.megint kitágultt a szemem a hatalmas mellek láttán.imádom a nagy csöcsöket, megrészegítenek.ittunk.na nem sokat, mértékkel.nem titkolt szándéka volt dugni ma éjjel.konkrétan velem.simán elmesélte, hogy tegnap, amikor találkoztunk a buliba, volt vele egy srác.haza is vitte, de megbánta.nem fejtette ki miért, nem is érdekelt.

eljutottunk hozzá.kérette magát, kitalálta, hogy játszunk alvósat és majd úgy.na, menj a picsába, rendben.kimentem, levetkőzött hálóngre.bemásztam mellé.

kibontottam azt a két hatalmas emlőt, életemben nem láttam ilyet.nem lógott, szépen állt, de hatalmas volt.talán már túl nagy.úgy szoptam mint valami csecsemő, alig bírtam lemászni róla.aztán lejjebb mentem.rommá nyaltam, csucsogott minden a testünk nedveitől, de nem szopott.kiábrándító volt.

előkerült a védelem.ő szedte elő a szekrény aljából és akkor megláttam meztelen testét egészében.mindenki ismeri a típust, kicsi, szinte nem létező segg, hurkás hernyószerű test.nem tetszett, de elkezdtük.klasszikus misszionárius póz, lassú kezdéssel.imádom ilyenkor a kiadott hangokat, a mély sóhajokat, a fülrágást!kicsit gyorsítottunk, és a végén a több másodperces megfeszülés után nem tudott mást csinálni, csak csillogó szemekkel vigyorogni és csókolgatni....

félek találkozni akar még velem, de engem a szopás hiánya ill a pucér teste látványa kicsit kiábrándított

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bakmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr82300670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AT-AT 2010.09.17. 11:30:12

ez gáz. a szopás hiánya nagyon gáz, öreg. legalább ráverted volna az arcába, vagy bele az orrába, hogy levegőt se kapjon :)
süti beállítások módosítása