HTML

hit the road again

eme kicsi iromány mámoros kalandjaimat hivatott megörökíteni

Friss topikok

  • Blackmail: Te rohadt állat, te szar, te fos, te húgy, te... :D (2010.10.07. 19:08) szösszenet
  • AT-AT: a híred megelőzött... ez kész, ezek után engedd meg, hogy a továbbiakban mindenhol én konferáljala... (2010.09.17. 11:30) újhold
  • AT-AT: legközelebb odaadom a kamerát és jöhet a gyilokpornó!! (2010.09.17. 11:30) ATM part II.
  • AT-AT: ez gáz. a szopás hiánya nagyon gáz, öreg. legalább ráverted volna az arcába, vagy bele az orrába, ... (2010.09.17. 11:30) emlőorgia
  • bakmacs: @thegabcsi: teljesen megértem a reakciódat (2010.09.15. 11:55) prológus

Linkblog

2010.09.30. 11:59 bakmacs

ATM IV. - avagy mi kell a nőnek

visszatért az a gané az életembe:

tegnap este haver hív, dobjunk be egy hüsit...mondom ok, de csak egyet, mert reggel 8-ra mennem kell melózni - jelzem 11-re értem be :)))

szal lecsorogtam, persze nem egy sör lett, csatlakozott is hozzánk még két elvetemült srác.átmentünk a törzshelyre, ahova belépvén megpillantottam azt.ott figyelt a sarokban az exfaszijával, ami meglehetősen rusnya egy fíreg vala.

vedeltünk tovább, mondtam a srácoknak, hogy ki az a lyány.az egyik hozzánk csapódott, kicsi, alacsony, kehes srácnak egyből megtetszett az...

bementem a retyóra és az ominózus leányzó bejön utánam.a nyitott budiajtóban állunk és kérdezi: na szétkúrsz ma, vagy mi lesz???mondom anyád...erre bejön a kis kehes srác, csillog a szeme kérdi a lányt: fúúú, ökörsütésbe benne lennél?na,na!!! közben elkezd mellettünk hugyozni, a lány közelebbhajol és szemügyre veszi a srác pöcsét, aki egyfolytában magyaráz: na, ökörsütés, nananana!!!
a lány rásandít és így aláz: hát, láttam a farkad, szal kössz nem...elbúsult kicsit, nade mondom gyere, fogd meg a csöcsét!lehet???kérdi.mondom persze, figyelj, erre belemostam a pofám a félig kilógó nagy tőgyeibe.csaj csak röhög.elkezdem csöcsörészni, de keményen.mondom látod, nem ellenkezik.hozzáér.mondom még, adj neki és lehúztam a felsőjét, hogy kivillatsam a melltartót.fogd.fogta.na, lehúztam a melltartóját és kikaptam a nagy tőgyét.mondom ne, nyald a bimbóját, NYALJAD!!!ahhoz má balfasz volt.

jó, mondom figyelj, odasúgtam a srácnak, most le fogom hugyozni!beljebb lökdöstem a csajt, mondom nem fogok már az ajtóban hugyozni, mert ugye végig ott voltunk, elővettem a farkam, közel léptem hozzá és elkezdtem oltani valami hülyeséggel, hogy rám figyeljen.mondom most lehugyozlak.meg is tettem.lábonhugyoztam mint a kisangyal, ráadásul a balfasz valami nyitott cipőben volt és csucsogott a húgytól.visított egyet és kiviharzott a budiról.

persze, miután elhagytuk a kocsmát a srácokkal, még hívott, hogy megkúrom-e?

nem tettem.....de szép este volt.fél 4-re haza is értem....
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr572334319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása