HTML

hit the road again

eme kicsi iromány mámoros kalandjaimat hivatott megörökíteni

Friss topikok

  • Blackmail: Te rohadt állat, te szar, te fos, te húgy, te... :D (2010.10.07. 19:08) szösszenet
  • AT-AT: a híred megelőzött... ez kész, ezek után engedd meg, hogy a továbbiakban mindenhol én konferáljala... (2010.09.17. 11:30) újhold
  • AT-AT: legközelebb odaadom a kamerát és jöhet a gyilokpornó!! (2010.09.17. 11:30) ATM part II.
  • AT-AT: ez gáz. a szopás hiánya nagyon gáz, öreg. legalább ráverted volna az arcába, vagy bele az orrába, ... (2010.09.17. 11:30) emlőorgia
  • bakmacs: @thegabcsi: teljesen megértem a reakciódat (2010.09.15. 11:55) prológus

Linkblog

2010.10.07. 21:40 bakmacs

birthday party I.

nos az elöző szösszenetben megemlitettem egy szülinapi bulit.az eseményről készült képek és beszámolók alapján megpróbálom rekonstruálni a történteket.

a party eleje szokványos volt:mindenki késik, aztán elkezdődik a sörözés, torta átad, még több sör.hát igen,aztán lekeveredtem a hátbahugyozó (továbbiakban HH) kőkoma mellé.

a következő megmozdulásunknak volt egy előzménye, mégpedig a világ legbetegebb koli-buli-maratonján történt, hogy drága HH ült velem szemben az asztalnál és felbaszta pucér lábait melyeket előtte szép kék kinai papucs boritott.volt már bennem rendesen, gondoltam egyet, felpattantam és keményen leszoptam a nagylábujját és mint ki jól végezte dolgát visszaültem. barátom reakciója csak vigyorogva annyi volt, most jöttem a wc-ről.ez magában még nem is lenne probléma, de feleszméltem, hogy a budiban dugulás miatt bokáig jártunk a húgyban.

tehát, vissza a bulira, levettem a bakancsom, kibasztam a két napja vizzel nem csapatott lábam az asztalra és HH kettő izmosat nyalintott a nagylábujjam aljára...sovány vigasz ugye, de több mint a semmi.folytatódott az italozás, előkerült egy segglyuk, nagytotálba lefényképezve...HH segglyuka.a következő pillanatban az üveg sörének a szája már benne is vala cuppanva....aztán én meg megittam....kicserélte a buzi, észre sem vettem, csak mikor már késő volt.pedg az egyik ződ, másik barna üveges volt))) ilyen ez a szesz....basszameg, oedig rövidet nem is ittuk sak egy vmi mókusvizet...öregszünk,picsába!

az üvöltözéseket, kurva anyázásokat, egymás borogatását szerintem nem kell emlitenem, az alap... a következő szebb megmozdulás alkalmával az én szőrös seggem került teritékre.a képsorozat szerint pucér seggem HH arcába nyomom, ő lágyan megnyálazza a mutatóujját, majd felhelyezi...a fasz.hála a podravkának, hogy nem emlékszem rá....

és igen eljutottunk a hátbahugyozáshoz...az eset után magamhoztértem (mint kiderült) s utána iramodtam.a faszluk kimenekült a kapszulából és rámcsukta a vasajtót....percekig szenvedtem mire kijutottam, a fejemmel is ütöttem, hiányzik is egy kis folt bőr a búrám högyiről.na miután kijutottam, kergetőztünk, majd egy árdaszélen megletta a csirkefogó!ilyeneket mondott, hogy húztam a betonon, aztán hátára feküdve rátérdeltem és mellbehugyoztam!megvolt az revans:)))

ez minden amit erről az estéről el tudo mondani mások és a képek beszámolója alapján!

UI:puszi neked HH :D

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakmacs.blog.hu/api/trackback/id/tr832354956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása